sâmbătă, 5 decembrie 2009

viata in orice sens al ei.

Mereu m-am intrebat :ce e viata? ce scop are? s.a.m.d. si cum bineinteles cam nimeni nu stie, am inceput sa-i dau eu un sens si un scop.
Nu stiu daca sunt exact cele mai bune dar sunt ale mele, si eu deocamdata ma simt bine. Mai am multe, mult de invatat...si sunt "ready, able and willing" sa invat mai multe despre tot.
Sunt un om al oamenilor. Am o fobie groaznica fata de singuratate, iubesc oamenii cu tot ceea ce sunt ei, pt ca cred ca si in cea mai jalnica persoana exista un lucru admirabil, indifert de acela.
Sunt un city-addict. Iubesc aglomeratia orasului, ma fascineaza schimbarea orasului in descursul unei zile. Dar cel mai mult il iubesc noapte, atunci cand toti sunt acasa, cand orasul isi da masca jos, cand oamenii isi dau masca jos.
Eu sunt tot ce-ti doresti tu sa fiu: sunt oamenii pe care-i iubesti, sunte perechea de pantofii rosie, sunt cafeau de dimineata, sunt ceaiul cald pe care-l bei cand esti racit, sunt primul te iubesc, sunt prima noapte de dragoste, sunt primul tip/tipa care ti-a frant inima, sunt catelusul pe care l-ai primit cadou, sunt sentimentul de usurinta pe care-l ai cand esti iertat, sunt noaptea in care ai insomnie si te uiti pe tavan, acolo unde ti-ai lipit visele si sperantele si in fiecare seara le analizezi, sunt filmul tau preferat, sunt cel mai proasta comdeie vazuta vreodata, sunt melodia pe care ai dansat prima data, sunt prima rochie pe care ai imbracat-o vreodata, sunt zambetul care te-a cucerit, sunt versurile scrise si uitate-n caiet , sunt frica ce te-nconjoara cand pleaca, sunt lacrimile de bucurie, sunt lacrimile amare, sunt prima tigara fumata, sunt primul cui fumat, sunt ultima bere bauta de tine, sunt nervii pe care-i ai cand pierzi autobuzul, sunt bucuria cand vezi ca defapt mai e unul care vine, sunt fericirea pe care o simti cand ti se implineste un vis, sunt incapatinarea cu care continui sa-ti urmaresti visul daca nu l-ai implinit inca, sunt profa de mate care ai urato toata viata, sunt profa de desen care te-a incurajat sa desenzi chair daca nu ai nicio treaba cu asta, sunt ora de sport la care ai chiulit macar odata, sunt colega ta de banca care mereu te-a ajutat la teste, sunt tocilara care mereu stie dar niciodata nu a vrut sa-ti dea afurisita aia de tema la fizica, sunt primul 3 luat, sunt 1-ul luat pt ca ai incercat sa ajuti un coleg si-ti bagi picioarele si data viitoare nu o mai faci si ajungi sa te numeasca si pe tine tocilar, sunt prima ninsoare de anul asta, sunt the girl next door, sunt gandurile frumoase dar si cele negre pe care incerci sa le eviti, sunt soferul care te injura dimineata ca ai indraznit sa traversezi pe trecerea de pietoni, sunt soferul care-ti da prioritate chair daca nu traversezi pe unde trebuie, sunt frustrarea pe care o simti cand ai fi putut sa faci ceva dar nu ai facut-o, sunt post-it-urile lipite peste tot in camera sa nu uiti lucruri, sunt pozele cu cei dragi, sunt absolut tot ce vrei sa fiu;

Un comentariu: